Kehasõbralik ja lihtne ussitõrje

AI genereeritud paelussi lähivõte.



Parimate ja ohutute praktikate koond.

Kehasõbralikku ussitõrjet on võimalik läbi viia mitmete töötavatega vahenditega. Välja toodud ained saavad töötada KÕIKIDE parasiitide korral (pidades silmas ussideks arenevaid parasiite), seevastu tavalised medikamendid vaid mõne parasiidi grupi puhul (siin ka seda teemat käsitletud).

Siin kirjeldatud versioon on ohutu, mugav ning meeldiv ka lastele ja loomadele. Lisaks on taskukohane.


Looduslikud ained (järjekord pole oluline, saab valida end kõnetava meetodi ja/või kombineerida teistega nimistust).

👉 Küüslaugu segu.
Klaasnõusse:
• 4 suuremat küüslaugu küünt (purusta küüslaugu pressiga).
• 1 tl kukeseene jahu.
• 4 tl mett.
• 1/2 laimi mahl.
Segada ühtalseks massika ja võtta päeva jooksul paar korda 2 tl korraga (täiskasvanud). Lapsed 1 tl. Lisatoidulised väikelapsed 1/2 tl.
Hea hermeetiliselt (et küüslaugu ja laimi tervendavad osad ei lenduks/oksüdeeruks) suletav karastatud klaasist nõu, kus külmikus hoiustada segu.

Eriti hea pealejook sellele segule on värskepress apelsinimahl. Teised mahlad kaovad maitses ära, aga apelsin jääb.

👉 Toores kukeseene jahu (müüakse suuremates poodides ja ökopoodides), ise kapseldada, ca 2a+ suudavad juba nt smuuti/mahlaga neid võtta ja neile meeldib. Lõhn ja maitse on meeldiv. Võimalusel alustada kuuri täiskuul, siis tulevad parasiidid munema seedekulglasse. 
Täiskasvanud inimene peaks võtma 1-2 tl päevas, kui kapseldamise võimalust pole, saab segada kukeseene jahu nt meega, smuutiga või muu toiduga, mis ei ole üle 41°c kuum. vastasel juhul kukeseene tervendusvõime kaob.
Parasiite ajavad välja ka muidugi toored kukeseened, hooajal saab metsast noppida ja kohe süüa. Või turult värsked kukeseened. Samas kapseldatud pulbrina on mugavam võtta. Kukeseentes olev ensüüm lahustab parasiidi mune.
Toorkukeseene jahud pakkujatelt, mis poodides üldiselt leida. Kapslitesse pandud kukeseene jahu.

👉 Musta pähklipuu koore kapslid on samuti parasiitidele hävitava toimega. Toote ülevaadet eesti keeles loe siit.

👉 Parasiitide mune tapab kolloidhõbe, seespidiselt manustada enne sööki ca 20 min, ca 3x päevas väikeste kogustena. Eesti keeles loe siit.

👉 Kõrvitsaseemned ja kreeka pähklid, panna kaussi koos teiste toorökopähklitega (lastele, krõbistavad neid hea meelega).


•  Tihti pesta (lapsel) käsi, kuivatada käed, pihustada peale kolloidhõbedat, mitte kuivatada. Ja iga kord kui (laps) kakab esmalt pesta käed, siis pepu, kuivatada. Panna peale pepule ka kolloidhõbedat, võtab ära sügeluse ja desinfitseerib ja ei ärrita. Mitte pesta seebiga, see ärritab nahka ja tihedal pesemisel tekib punetus ning naha ülitundlikkus.

👉 Päraku juures oleva sügeluse võtab kohe ära antiseptik ja pehmelt toimiv neemiõli. Soovitatakse ka vaseliini, aga see pole teps mitte looduslik, vaid lihtne masinatööstuses kasutatav mutrimääre. Täislooduslik on aga neemiõli (toor e. rafineerimata, odav, jätkub kauaks).

Nt loomadele saab määrida suvel kaelarihm neemiõliga korralikult kokku ja igasugused parasiidid hoiavad valdavalt eemale. Kui enne oli loomal 10 puuki, siis peale neemiõli kasutust 2-3. Ohutu erinevalt mürgiste kemikaalidega immutatud kaelarihmadest.


Ananassimahl tehtud aeglase 
mahlapressiga,  jäävad alles ensüümid, 
mida tsentrifuugmahlapress ei jäta.

👉 Ananass: värskelt pressitud ananassimahl, ananassi jahu, smuutid on ka efektiivsed parasiidide tõrjeks. Ideid, mida ananassiga veel teha.

👉 Greibid, greibimahl (värskepress). Parim press tsitruseliste jaoks on Severin
Kaselehed. Nt teena.

👉 Berberiin (nagu kangem Kanada koldjuur) täiskasvanutele. Lastele võib olla liiga kange. Berberiinist on ka muudes teemades kasu

👉 MM soovitab süüa rohkelt (enamuses menüüst) värsket aedvilja (sh rohelised lehelised nagu spinat jm) ja rohelisi mahlu ning ka puuvilju usside ja ussimunade vastu. Veel soovitab sibulat ja küüslauku. Toidulisanditest Kanada koldjuur (mõru, võetakse 2 nädalaste intervallidega) ja oliivilehed
Lisainfo, et kõik "ussid" (parasiidid) pole ohtlikud, söövad ära vaid kahjulikud jäägid inimesele. Et kõik ussid pole parasiidid.

•••

Parem mitte panna lastele vastu tahtmist pärakusse küüslauguküünt, sest see on neile valus (küüslaugu mahl tuleb küünest välja ja põhjustab kipitust). Eelnevalt kirjeldatud vahendid on väga tõhusad ja küüslauk ei ole vajalik, kui soovi ei ole. Osades materjalides seda soovitatakse.

Loomad: segada kukeseene pulber, musta pähklipuukoor või mõni muu nimistust toidu sisse, joogivette lisada kolloidhõbe.

Parasiite tekib tunduvalt vähem, või üldse mitte, kui loomadele anda süüa neile liigiomast (toor)toitu, mitte krõbinaid ja konserve, need just tekitavad parasiite. Parasiitide alged on igal pool keskkonnas kogu aeg olemas, nad ootavad piisavalt nõrgestatud organismi, et edasi areneda, mida saab põhjustada probleemsete toitude tarbimine, vitamiinide-mineraalide puudus ja stress. (Sama kehtib ka inimeste kohta, vt paar lõiku tagasi).

Kui kaua kuuri teha? 
Nii kaua, kuni parasiitidest põhjustatud vaevuste kadumiseni ja 1-2 nädalat peale. Isegi kui võtta väiksemaid koguseid, siis töötavad need ikka, läheb lihtsalt kauem aega tervenemiseni.


Kõik on MM-friendly.

Veel ideid: 
 allikas

Mida mitte kasutada seespidiselt?
DE jahu pakendi pilt.
- Suurte parasiite väljutamiseks kasutatakse, osades ringkondades, seespidiselt ka DE pulbrit (diatomiitkivimi pulber, ränivetika pulber, inglise keeles: diatomaceous earth). Täiskasvanud inimese (70kg) päevane kogus 5 teelusikatäit. DE kahjuks ummistab soolte seinu ning viib kehast välja ka hea mikrofloora. Ohutu kasutamine on väliste parasiitide tõrjena ja ennetusena nagu näiteks kirbud ja muud satikad, sest DE on teravate äärtega, lõikab satikaid nagu žiletiga ning need surevad. Inimesed saavad kasutada DE ka väliste parasiitide tõrjeks kandes seda pähe või nahale.


Lisalugemist:
Ravimite ja toidulisanditest põhjustatud surmad: http://healthimpactnews.com/2016/has-pbs-become-a-front-for-big-pharma/
Kukeseene jahu: http://biore.ee/seeneravi/87-kukeseen-parasiidid-ja-maks
Kukeseene jahu tootjad (pakendi pilt ka nende lehekülgedelt): http://www.taarapollu.ee/avaleht/tooteleht/marjapulbrid/
http://www.syvahavva.ee/hinnad
DE pulber http://www.siseminetasakaal.ee/tervise-imevahendid
Giardia, giardiaas, lambliaas, lamblioos, viburloom https://drpompa.com/health/natural-remedies-for-giardia/


Surmade arv aastas turule ametlikult lubatud 
ravimitest (punane kast) ning 
mittetunnustatud toidulisanditest 
(roheline kast) sama ametkonna poolt.

Tavalisi inim- ja veterinaarkasutuseks mõeldud medikamendid sisaldavad kahjulikke keha normaalset toimimist häirivaid põhi- ja lisaaineid. 


Viimati uuendatud 27.09.2023